dimecres, 20 de maig del 2009

JORNADES INTERCULTURALS.


II SOPAR INTERCULTURAL (22 MAIG)
El proper divendres 22 de maig a les 21:30 hores celebrarem el II SOPAR INTERCULTURAL al menjador del centre. Com ja sabeu, aquest sopar el fem entre totes les persones que gustosament aportem els plats més significatius de la nostra cultura o, simplement, els que ens isquen més bé. Tots i totes esteu convidats a portar el vulgueu i a tastar alló que altres han cuinat. Es tracta de conèixer la riquesa cultural del nostre Centre a través de la gastronomía i de generar espais per a trobar-nos i conviure.
Aquest any us demanem un esforç més, però que pensem que paga la pena. Cal que presenteu la recepta per escrit (us facilitem una plantilla amb la informació que heu d'aportar) i fer-la arribar al Director. No us preocupeu si está escrita a mà o en castellà, nosaltres ja s'encarregarem de passar-la a l'ordinador i de la traduccióm si cal. L'objectiu és poder editar un llibre amb totes les receptes que s'hagen degustat en el sopar i regalar-lo a totes les famílies participants.
També aquest any, comptarem amb un interessant taller de tatuatge amb alquena ("Henna") que farem després del sopar-degustació. I també, hi haurà un espai per exposar estris de cuina o complements de taula de les diferents cultures.
A les famílies que ja vau participar l'any passat us esperem de nou. A les famílies que no vau poder participar esperem que aquest any col.laboreu amb nosaltres a engrander aquesta taula col.lectiva i diversa que és el Trullàs, i que, com ja sabeu, no sols alimenta el cos.

Cal que s'apunteu en el full que hi ha al respecte al despatx del Director abans del dijous per tal que la Comissió organitzadora tinga el temps suficient per a preparar el sopar.
Us esperem

AMPA TRULLÀS

1 comentari:

  1. Quan estará el llibre? El llibre és per als participants, pero ...voldria saber cuan ix. Gracies.

    ResponElimina