dilluns, 26 de març del 2012

Comunicat de FAPA-VALÈNCIA (VAGA GENERAL 29M)

La federació de pares i mares d’alumnes, en representació de totes les seues AMPA, mostra el seu suport a la convocatòria de vaga general per part dels sindicats contra la reforma laboral. D’aquesta manera FAPA-València us convoca a secundar la vaga el pròxim dijous 29 de març i demanar-vos així ,a tots els pares i mares, que no porteu als vostres fills i filles eixe dia a l’escola, a més de participar en totes les manifestacions que es convoquen ja de vesprada.

Els pares i mares dels centres públics volen donar el seu suport a la veu unànime i reivindicativa de la convocatòria d’una vaga general davant la preocupació per la pèrdua dels drets dels treballadors/es que suposa la reforma laboral aprovada pel govern estatal i que repercuteix inevitablement en les condicions de vida de les generacions actuals i futures.

 Des de FAPA- València considerem que la reforma no servirà per a eixir de la crisi, no crearà ocupació i satisfarà exclusivament a l'empresariat. Així mateix creiem que tots els drets dels treballadors i treballadores aconseguits al llarg de molts anys de lluita, estan en perill i que la reforma laboral és la pitjor agressió contra els pilars bàsics de l'estat del benestar i la conquesta d'un dret social bàsic com és el treball digne.

El futur laboral dels nostres fills i filles està en joc, contractes de formació precaris fins als 33 anys molts d'ells temporals amb acomiadament lliure, eixe és el mercat laboral que els espera i cal parar el país ara.

D'aquesta manera fem nostra la declaració de la Confederació Estatal d'Ampa de la convocatòria de vaga general del 29M (Declaración de CEAPA apoyo Huelga General 29M ) i us encoratgem a que la secundeu.

Gràcies com sempre pel vostre suport, treball i esforç. 

Executiva de FAPA-València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada