dimarts, 11 d’octubre del 2011

Retall de Premsa FAPA-VALÈNCIA

El bo llibre deixarà de ser per a tots els alumnes per igual

Una de les propostes estreles del programa electoral del Partit Popular en la Comunitat Valenciana en l'anterior legislatura, la progressiva gratuïtat dels llibres de text, no arribarà a complir-se. Sense haver-se implantat el bo llibre en la Secundària Obligatòria -ara és una ajuda-, la intenció de la Conselleria d'Educació, en estos temps de crisi, és que deixe de ser per a tots els estudiants per igual. Així ho va comunicar ahir el seu responsable, José Ciscar, a la Permanent de directors d'Infantil i Primària.
"No es pot donar el bo llibre a tot el món per igual sinó a qui més ho necessita", segons els va indicar Ciscar, va explicar a Levante-EMV el president de l'Associació Valenciana de directors d'Infantil i Primària, Vicent Ripoll, al concloure la reunió en la conselleria a què van assistir els representants de col·legis públics d'Alacant, València i Castelló.
Una altra de les novetats que els va anunciar és que la conselleria té intenció de comptar amb les opinions i propostes dels directors a l'hora de negociar amb els sindicats docents en les taules, un aspecte que altres vegades, quan Educació ho ha pretés, ha generat malestar. En l'actualitat, membres d'ambdós col·lectius integren la Plataforma per l'Escola Pública.
Segons l'opinió de Vicente Ripoll, la trobada amb el nou conseller ha sigut "positiu" pel seu "tarannà negociador" i perquè ha demostrat que "compta amb els directors, que vol saber les nostres opinions perquè, al final, som nosaltres, els directors els que coneixem l'escola per dins".
També va valorar la modificació en el barem de les beques de menjador escolar. "És una rectificació de justícia perquè s'han equivocat en el tall. La conselleria sap perfectament que si talla en 17 es queden tants xiquets fora i quants es queden si és en 16 punts. Ha sigut Educació la que ha induït a este error" va lamentar Vicent Ripoll qui confia que en breu isca la resolució amb el nou llistat d'alumnes. M. ducajú valència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada